3. Felhőút Paintball buli

3. Felhőút paintball buli

A 3. Felhőút paintball csatán összesen 15-en voltunk. Nem túl sok, többre számítottunk, de úgy látszik, hogy a “gazdasági válság” hatása ide is kihat. Mindenki meggondolja, hogy hová teszi azt a pár ezer forintot, és igaza van. Aki eljött, persze most sem bánta meg.

Ikladra mentünk megint, a Paintball Eldorádó pályára. Többen voltunk, akik már harmadjára jöttünk ide, már ismerős volt a pálya. A helyzetek azért mindig mások, vannak új stratégiák, amik aztán vagy bejönnek, vagy nem. Az “ellenséges” csapatokat jóformán ad-hoc szervezzük, olyan is van, hogy menet közben szervezzük át, ha túl nagy az aránytalanség.

Paintballozni mindig télen megyünk, a ruházat jobban véd (ez is szempont, mert annyira vérprofik nem vagyunk, hogy ne számítson…), hidegben jobban esik a mozgás (igen kimerítő tud lenni), és ilyenkor jobban rá is ér a társaság. A pályán lehetőség van éjszakai, kivilágított épületharc játékra is, de most nem éltünk vele.

A délután jól sikerült, jó volt a hangulat, alaposan kifáradtunk. Másnap izomláz és sok kék (piros, zöld) folt emlékeztetett minket az előző napi harcra.

 

http://www.paintball-eldorado.hu/index/index2.php