Modern Defendo

MODERN DEFENDO

A Felhőutas klubéletbe az is belefér, hogy hetente kétszer összejárunk, és családias hangulatban ütjük-rúgjuk egymást. Na jó, nem egymást, hanem pajzsokat, pontütő párnákat, hogy nyugodt szívvel belevihessük teljes erőnket.

 

A MODERN DEFENDO nem szertartásos harcművészet, nincs mögötte ideológia, nem küzdősport, nincsenek sportszabályok. Ez egy katonai és rendőrségi tapasztalatokon alapuló önvédelmi rendszer, ahol csak egyetlen szabály van: Neked kell győznöd, de gyorsan.
Nem számít a testméret, a nem, a kor, ezáltal ez a rendszer kiválóan alkalmas gyerekek, fiatalok és nők számára is.

Gyerekeknek Kidfendo. Imádják.

Ahhoz, hogy megvédjük magunkat, nem kell terminátornak lennünk, az esetek nagy részében már az is elég lehet, ha nem esünk pánikba, hanem magabiztosan lépünk fel. Ha viszont cselekedni kell, akkor villámgyorsan kell előszednünk eszköztárunkból a megfelelőt, és a bennünk lévő lelki korlátokat átlépve, alkalmazni is kell azt. Vagyis technika, taktika, mentális felkészítés és állóképesség. Ezt nyújtja a Modern Defendo. Magunk is meglepődtünk, hogy mennyire hatékony a rendszer. Rendesen megváltoztatja az ember életét.

Beleszerettünk rögtön az elején. A motivációink mások, – munkakör, elszenvedett rablás, kondíciójavítás, magabiztosság szerzése? – de a cél ugyanaz. Olyasmi ez, mint a mentőernyőhasználatra való gyakorlati és mentális felkészülés, vagy egy safety training. Lehet, hogy annak, hogy egy éles támadást kelljen kivédenünk, kicsi az esélye (bár így lenne…). Annak esélye viszont, hogy jó kondícióra, állóképességre, jó reakciókészségre, jó mozgáskoordinációra és magabiztosságra legyen szükségünk, az élet bármely területén óriási.

Meg különben is: “Az ördög nem alszik, csak pihenteti a szemét”.

 

Gyere el, és próbáld ki. Az első edzés ingyenes.

További információ a Modern Defendo-ról: http://moderndefendo.eu

Az edzésekről: http://moderndefendo.eu/hungary/edzes.htm