A Felhőút klubéletről

A Felhőút klubéletről

Jó dolog Felhőutasnak lenni.

A közös hobbinál és klubtagságnál jóval többről van szó, inkább egy több magvú baráti társaságról. Rendszeresen vannak közös rendezvényeink, mind szakmaiak – előadások, műszaki napok, háziversenyek stb -, mind családiak – bográcsozások, sütögetések, paintball, mozi, reptéren alvás, íjászkodás, barlangászás, szélcsatorna, stb. stb.

A családtagoknak lehetőségük van tandemrepülésre, nem egyszer hallottuk már: “most már értem, miért vagytok szerelmesek ebbe…” A családtagokat mindig szívesen látjuk, jól érzik magukat velünk.

A motoros ernyősöknél a 3-4 fős túralétszám az alap, de rendszeresen szerveződnek ennél jóval nagyobb létszámú túrák is. A gödöllői reptéren, ha repülhető az idő, mindig van kinn valaki. Sokszor akkor is, ha nem igazán repülhető, beszélgetni ilyenkor is jól esik.

Van levelezőlistánk, a hírek jönnek-mennek, így a távolabb élő klubtagjaink is tájékozódnak az eseményekről. A szakmai kérdések mindig nyitott fülekre találnak, és rendszeresen szervezünk előadásokat is.

Közös flotta-beszerzéseinkkel mennyiségi kedvezményt tudunk elérni, legyen szó karabinerről, mentőernyőről, olajról, könyvekről, tandemugrásról, de akár almáról, krumpliról, háztáji csirkéről is.

Sokat vagyunk együtt, sokat tanulunk egymástól, örülünk egymás sikereinek, és mindig számíthatunk egymásra.

Szóval… Jó dolog Felhőutasnak lenni.