Légi munkák

Légi munkák

A segédmotoros siklóernyő a legolcsóbb motoros légijármű, ezért kedvező áron tudjuk vállalni a következő légi munkákat:

Légifotózás
Vállaljuk többek között: lakóházak, eladásra kínált ingatlanok, ipari területek, mezőgazdasági területek és erdők, települések, stb. légifotózását. A légifotó alkalmas ajándéknak, dokumentumnak, kárfelmérésre, állapotfelmérésre vagy egyszerűen csak dísznek a falra. Nagy felbontású digitális fényképezőgépeket használunk, a képeket DVD lemezen adjuk át. Igény esetén papír nagyításokat is tudunk készíteni.

Régészeti légifotózás
Földterületek régészeti célú felmérésére, illetve a feltárások dokumentálásához elengedhetetlen a légifotó. Gondolatébresztőnek nézd végig fotógalériánkban lévő régészeti légifotókat.

Bemutató repülések
Vállalunk rendezvényeken, óvodás, iskolás vagy más csoportoknak statikus (földi) és/vagy légi bemutatókat, bemutató repüléseket. Névnap, születésnap, vállalati rendezvény, stb. különleges színfoltja lehet 1-2-3 vagy több motoros siklóernyő bemutató repülése. Igény esetén akár zászlót is tudunk húzni.

Légi megfigyelés
Vadszámlálás, terület ellenőrzés, keresés. Lassan repülünk, és a megfigyeléshez optimális magasságban. Mindent jól látunk, semmi sem kerüli el a figyelmünket. Optimális megoldás, ha nagy nyílt területen keresi valaki az állatait, a gyerekét, a kocsiját, stb. Egy helikopter üzemidejének a töredékéért dolgozunk, akár többen is egyszerre. Hatékony és olcsó.